Новинка! Ламінування вій + ботокс вій

Ламінування та Ботокс вій – це дві незалежні косметологічні процедури, які проводяться для покращення зовнішнього вигляду та стану вій відповідно. Останнім часом косметологи стали їх поєднувати, тому що при спільному застосуванні досягається найкращий ефект.

Дуже тривалий результат та отримання виражених вій дозволяють припинити використовувати косметику щодня, що робить цю методику популярною серед представниць прекрасної статі.

Густі, довгі, завиті і фарбовані вії – саме такого ефекту дозволяють досягти ламінування і Ботокс (не варто плутати з Ботоксом обличчя). Ці процедури творять чудеса, при цьому не псуючи структуру тонких волосків.

ЛАМІНУВАННЯ І БОТОКС ВІЙ – ЩО ЦЕ ТАКЕ?

Ботокс вій – це процедура, спрямована на відновлення структури волосся, а також для його захисту від зовнішнього середовища, запобігає ламкості волосків, стимулює коріння, сприяє здоровому зростанню.

При виконанні ботокса на вії наноситься спеціальний препарат, який містить у своєму складі:

  • гіалуронову кислоту;
  • комплекс вітамінів А, Е, групи В, Р;
  • пантенол та ін.

Ламінування – це покриття волосся захисним складом, що обволікає його стрижень і запобігає отриманню пошкоджень.

Волосся стає товстішим і м’якшим за структурою, набуває доглянутого вигляду, менше піддається впливу агресивних речовин – мила, декоративної косметики та іншого.

У ЧОМУ РІЗНИЦЯ І ЩО КРАЩЕ?

Порівнювати ці дві процедури за якістю недоцільно, оскільки вони виконують дві різні функції, до речі, взаємодоповнюють одна одну. Якщо вже пацієнт і став перед вибором, то слід спиратися швидше на бажаний результат, ніж на порівняння за якісним критерієм.

Якщо необхідно надати віям тимчасовий обсяг і виразність – то варто вибрати ламінування, якщо метою виступає догляд і стимуляція здорового росту, то Ботокс.

Чому слід проводити обидві ці процедури одночасно?

Дві ці процедури за окремістю не мають настільки вираженого ефекту. Ламінування покращує зовнішні параметри, а Ботокс – стан волосків. Якщо ж задуматися про фінансову сторону питання, то обидві процедури окремо коштуватимуть чи не вдвічі дорожче, ніж за одночасного виконання.